OM SIV STUDIOS

Om os
Velkommen til Siv Studios – hvor vi sælger tøj til børn med kærlighed, kvalitet og stil i fokus.
Hos Siv Studios synes vi, at børn fortjener det bedste. Derfor sælger vi børnetøj, der kombinerer komfort, stil og funktionalitet. Vores kollektioner er sammensat med omhu og omtanke for børnene og deres daglige eventyr.

Vores mission
Vi ønsker at klæde børn på til eventyr – store som små. Vores mission er at levere tøj, der både ser godt ud og kan holde til leg og bevægelse. Vi vil bringe nyt liv til børnegarderoben med unikke styles, som skiller sig ud og inspirerer.

Unikke styles
Vi er stolte af at kunne tilbyde håndplukkede og unikke styles primært fra Sydkorea, som vi mener mangler på det danske marked. Med en forkærlighed for det koreanske design og kvalitet har vi nøje udvalgt tøj, der skiller sig ud med sine fine detaljer og moderigtige udtryk. Disse styles bringer et friskt pust til børnegarderoben og giver dine børn mulighed for at skille sig ud.

Kvalitet og komfort
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores tøj er lavet af bløde, slidstærke materialer, som føles behagelige mod barnets hud. Tøjet er let at tage på, bevæge sig i og lege i.
Vores produkter er fremstillet under ordentlige forhold. Vores leverandører overholder strenge standarder for arbejdsvilkår, miljøhensyn og produktsikkerhed, så du kan føle dig tryg ved at vælge vores tøj til dine børn.

Tre mødre bag projektet
Siv Studios er grundlagt af tre kvinder, der alle har børn. Vi forstår vigtigheden af tøj, der kan følge med i en travl hverdag med børn. Vores valg af designs er inspireret af vores egne børns eventyr og hverdag, og vi håber, at vores tøj kan blive en del af mange andre børns historier.
Tak fordi du kigger forbi. Vi glæder os til at klæde dine børn på til deres næste eventyr!

Om Siv Studios

Tilmeld dig for eksklusive tilbud og de seneste nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.